#NeSeZaletuvaj

Оваа сезона работи и забавувај се!

Супер платена работа за млади во ресторан во туристичко место.

Обезбедено сместување и платени патни трошоци.

Но…?!

Колку често сретнувате ваков оглас за работа? #NeSeZaletuvaj