#ИОвдеСеСлучува

На Плоштад Македонија имаме ѕид со стикери со почеток на вистинска приказна за трговија со луѓе. Скенирај еден од QR кодовите и продолжи таму каде што ќе те однесе рутата. Дознај како и ти можеше да ги спасиш. #ИОвдеСеСлучува #Младивоакција